Pumpkin Empanadas
Teilen:© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Zutaten für 14 Portionen:
Zubereitung:
When Grandmama made these little pies she included anise, which grew wild around our rancho.
Sift together first 4 ingredients. Cut in the shortening and butter using a pastry blender or 2 knives. The mixture should resemble coarse meal.
Combine brandy and milk, and drizzle over flour mixture, stirring with a fork to distribute. Do not over-blend.
Form into a flat disc and wrap in plastic wrap. Chill 30 minutes.
Preheat oven to 400 degrees.
To make the filling, blend together the pumpkin, brown sugar, spices, egg and vanilla.
When dough is chilled, roll out thinly on a floured board or pastry cloth. Cut into 4- or 5-inch circles. Place about 2 table- spoons pumpkin filling on the lower half of each dough circle. Fold over top half. Press the edges together with a fork. Brush tops with egg wash and place on a baking sheet. Bake 15 to 18 minutes, or until golden.
While still warm, sprinkle with the cinnamon sugar. These may be baked 1 day ahead. Before serving, warm in a 350 degrees for 8 minutes.
Makes 14 to 16 empanadas.
Gut zu wissen:
(*) Für diese Version von Pumpkin Empanadas werden bevorzugt Lebensmittel verwendet, die aus konventioneller Erzeugung stammen. Zudem ist ein günstiger Preis ein Auswahlkriterium.
(*) Wenn Sie beim Kochen von Pumpkin Empanadas Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, dass nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.
(*) Die Zubereitung von Pumpkin Empanadas erfolgt hier mit Lebensmitteln,die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.
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