Sweet Potato Crisp
Teilen:© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Zutaten für 1 Rezept:
Zubereitung:
Preheat the oven to 350 degrees F. Butter ten, 3-inch nonstick tart pans. (If tart pans are not available, these can be arranged directly on a baking tray.) In a 10-inch skillet, melt the 2 tablespoons butter. Over medium-high heat, saute the apples until lightly caramelized, 6 to 8 minutes.
Place the sweet potatös in a medium bowl and season with salt, cinnamon, and pepper. Pour 1/2 cup melted butter over and mix well. In each tart pan, arrange a layer of potates in a circle, one slice overlapping the other. Divide the apples equally, place on top, and cover with the remaining potatös, again in a circle, one slice overlapping the other. Pour a little of the remaining 1/2 cup melted butter into each pan. For easier handling, set the pans on a baking tray and bake until the potatös are tender, lightly browned, and crispy, 30 to 35 minutes. Invert the pans of potatös onto the baking tray and if the underside has not browned, return to the oven for about 5 minutes longer. Serve immediately.
Serves 10 From Wolfgang Puck: Adventures in the Kitchen (Random House Publishing).
Converted by Mcbuster.
Notes : From Chef and author Wolfgang Puck
Recipe by: Good Morning America
Converted by Mmbuster v2.0l.
Gut zu wissen:
(*) Für diese Version von Sweet Potato Crisp werden bevorzugt Lebensmittel verwendet, die aus konventioneller Erzeugung stammen. Zudem ist ein günstiger Preis ein Auswahlkriterium.
(*) Wenn Sie beim Kochen von Sweet Potato Crisp Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, dass nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.
(*) Die Zubereitung von Sweet Potato Crisp erfolgt hier mit Lebensmitteln,die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.
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