Sweet Potato Kugel with Red Peppers
Teilen:© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Zutaten für 8 Portionen:
Zubereitung:
Preheat oven to 350 degrees. Spray a 2 1/2-quart baking dish with non-stick vegetable spray.
Cut sweet potatös into 2-inch chunks. Place in food processor with onion, and chop coarsely (may need to be done in two batches). Add parsley and process to chop sweet potatös finely. Spoon into a large bowl. Add red bell pepper, almonds, broth, eggs and egg whites, 1 tablespoon oil, salt and pepper. Mix thoroughly. Spoon into prepared baking dish. Drizzle remaining oil over. Cover lightly with foil.
Bake in preheated oven 1 1/4 hours, removing foil last 15 minutes. Kugel should be nicely browned and vegetables tender.
Advance preparation instructions: Cool. Place a layer of wax paper on surface, then cover tightly with foil. Label and freeze. Transfer to refrigerator 24 hours before needed. Remove wax paper, cover again with foil and place in preheated 350-degree oven for 40 minutes or until heated through.
Gut zu wissen:
(*) Für diese Version von Sweet Potato Kugel with Red Peppers werden bevorzugt Lebensmittel verwendet, die aus konventioneller Erzeugung stammen. Zudem ist ein günstiger Preis ein Auswahlkriterium.
(*) Wenn Sie beim Kochen von Sweet Potato Kugel with Red Peppers Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, dass nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.
(*) Die Zubereitung von Sweet Potato Kugel with Red Peppers erfolgt hier mit Lebensmitteln,die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.
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