Roast Pork - Schweinebraten
Teilen:© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Zutaten für 1 Rezept:
Zubereitung:
Wash and dry the meat and rub it with salt and coarse, freshly ground pepper. Using a sharp knife, cut a diamond pattern into the rind. Fill a roasting pan with approx. 1 in. water, and add the meat, with the rind down. Cut the onion into 1/5 in. rings, thinly slice the garlic cloves and add to the meat. Sprinkle with caraway seeds. Roast the meat in a preheated 480GradF oven for 1/2 hour, then turn it around so that the rind is on top and continü to roast. Baste the meat frequently, scraping up the juices sticking to the pan and gradually adding some hot broth. Total cooking time is approx, 1 1/2 hours. Toward the end of the cooking time, brush the rind with cold, dark beer or cold water, to make it crisp. The gravy should be brown and clear and should never be bound with flour or starch: that would be a mortal sin in Bavaria!
Gut zu wissen:
(*) Für diese Version von Roast Pork - Schweinebraten werden bevorzugt Lebensmittel verwendet, die aus konventioneller Erzeugung stammen. Zudem ist ein günstiger Preis ein Auswahlkriterium.
(*) Wenn Sie beim Kochen von Roast Pork - Schweinebraten Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, dass nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.
(*) Die Zubereitung von Roast Pork - Schweinebraten erfolgt hier mit Lebensmitteln,die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.
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