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Bishop#s Cake
:© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Zutaten für 1 Kuchen:
Zubereitung:
1. Heat the oven to 150°C (300°F), Gas Mark 2.
2. Grease a 21 x 11 cm (8 ½ x 4 ¼ inch) loaf tin. Line the base and sides with greased greaseproof paper.
3. Put the nuts, whole dates and whole glace cherries into a large mixing bowl. Sift the dry ingredients over them and mix thoroughly. Pour in the eggs and vanilla. Stir well and spoon into the prepared tin.
4. Bake for about 1 # hours or until a skewer inserted in the centre comes out clean.
5. Remove from the tin, peel away the paper, and cool completely on a wire rack. Wrap in aluminium foil and store in the refrigerator. It will keep for up to 3 weeks.
6. Serve dredged with icing sugar.
INFO: An old English fruit cake that got its name from the stained glass window because of the appearance of each slice. It is sometimes known as American Christmas cake and it is more of a fruit and nut slab than a cake. This cake should be stored in the refrigerator, and wrapped in aluminium foil. As it is so sweet serve only thin slices; it can be served with sherry.
Preparation time: 20 minutes. Cooking time: 1 # hours
Gut zu wissen:
(*) Für diese Version von Bishop#s Cake werden bevorzugt Lebensmittel verwendet, die aus konventioneller Erzeugung stammen. Zudem ist ein günstiger Preis ein Auswahlkriterium.
(*) Wenn Sie beim Kochen von Bishop#s Cake Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, dass nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.
(*) Die Zubereitung von Bishop#s Cake erfolgt hier mit Lebensmitteln,die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.
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