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Enchiladas Frescos

         
Bild: Enchiladas Frescos - Zutaten
 © S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Qualität der Zutaten: Konventionell hergestellte Lebensmittel (*)Zutaten nach EU-Biorichtlinie (*)Demeter oder vergleichbare Produkte (*)


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Zutaten für 6 Portionen:

6    Ancho chiles; wiped - clean,stemmed, seede ca. 0.00 € ca. 0.00 € ca. 0.00 €
2 Tasse(n)   Wasser ca. 0.00 € ca. 0.00 € ca. 0.00 €
0.5 Tasse(n)   White vinegar ca. 0.00 € ca. 0.00 € ca. 0.00 €
4    Garlic cloves; thinly sliced ca. 0.00 € ca. 0.00 € ca. 0.00 €
1.5    Red onions; diced ca. 0.00 € ca. 0.00 € ca. 0.00 €
1 EL   Dried oregano ca. 0.00 € ca. 0.00 € ca. 0.00 €
0.25 TL   Ground cumin ca. 0.00 € ca. 0.00 € ca. 0.00 €
1 Tasse(n)   Vegetable oil ca. 0.00 € ca. 0.00 € ca. 0.00 €
12 gr.   Corn tortillas; see * note ca. 0.00 € ca. 0.00 € ca. 0.00 €
180 g   Panela cheese; grated ca. 0.00 € ca. 0.00 € ca. 0.00 €

Zubereitung:

* Note: See the "Corn Tortillas" recipe which is included in this collection.

For the Ancho chile salsa, place the chiles in a dry frying pan over moderate heat. Toast, turning frequently, until the skin blisters and darkens very slightly, 3 to 5 minutes.

Remove from the heat.

Bring the water and vinegar to a boil in a medium saucepan. Add the chiles, remove from the heat and let soak 20 minutes to soften.

Place the garlic, half the diced onion, the oregano and cumin in a blender or food processor. Add the chiles and soaking liquid. Blend until smooth. The salsa may be made a day or 2 ahead and then refrigerated.

Preheat the oven to 350F.

Pour the vegetable oil into a large skillet and heat over medium heat. One at a time, dip the tortillas in the chile salsa and shake off any excess.

Transfer the tortillas, one at a time, to the hot pan and saute 10 seconds on each side. Drain on a rack.

Lay all of the tortillas out on a counter. Reserve 1/4 cup of the grated cheese. Divide the remaining cheese into 12 portions and spoon onto the lower half of each tortilla. Divide the remaining diced onion evenly and sprinkle over the cheese. Roll up each tortilla to form a tube.

Arrange the enchiladas on a baking tray, seam side down, and bake 3 to 5 minutes or until heated through. With a spatula, transfer the warm enchiladas to a serving platter. Place about a spoonful of Ancho chile salsa over each enchilada. Sprinkle with the reserved cheese and serve, passing the extra salsa at the table.

This recipe yields 6 appetizer servings or 4 entree servings.

Gut zu wissen:

(*) Für diese Version von Enchiladas Frescos werden bevorzugt Lebensmittel verwendet, die aus konventioneller Erzeugung stammen. Zudem ist ein günstiger Preis ein Auswahlkriterium.

(*) Wenn Sie beim Kochen von Enchiladas Frescos Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, dass nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.

(*) Die Zubereitung von Enchiladas Frescos erfolgt hier mit Lebensmitteln,die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.

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Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Wasser

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